’s Werelds eerste paleorestaurant: Sauvage in Berlijn

Yes folks, het is zo ver. Terwijl je in Nederland nog als een soort alien wordt aangegaapt wanneer je in de middagpauze geen boterhammen met hagelslag maar sardientjes, eieren en een salade uit je trommeltje tovert, opent in Berlijn ’s werelds eerste paleo restaurant. Ik ben niet zo van de trends en movements en al helemaal niet van het stereotype ‘caveman’ concept, maar als dit helpt om het paleoperspectief bekendheid te geven, so be it. Op hun website geven de chefs van Sauvage behalve de menu’s ook wat basic paleoprincipes weg. Granen hebben zich miljoenen jaren gespecialiseerd om zich te verdedigen, bijvoorbeeld. Niet om gegeten te worden.

Hier ook een stuk in Spiegel Online

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op ’s Werelds eerste paleorestaurant: Sauvage in Berlijn

  1. Edwin den Boer zegt:

    Nou, ik heb wat commentaar gehad over mijn ‘prutje’ van tonijnsalade met ei (Bah, stinkt! 🙂 ) aan de kantinetafel, heel herkenbaar! En dat nuttig je dan tussen collega’s die vrolijk hun snelle jelle’s en sultana’s weg zitten te knagen. Sauvage is in ieder geval een reden om Berlijn weer eens te bezoeken!
    B.t.w. leuk dat je nu ook blogt op internet, Melchior!

    • Welkom, Edwin! En dank voor je reactie. Wow, er zijn er meer zoals ik ;-). Zelf bloggen is een volkomen nieuw (en glibberig) avontuur voor me. Vandaag zijn er plotseling enkele lezers langs geweest! Om met Robb Wolf te spreken: ‘Six listeners can’t be wrong’ en ‘Pseudo science, it’s all just pseudo science’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s